Ildfugle

Børn 4 - 6 år (0. klasse og derunder)

 

 

Ildfuglene er for klubbens mindste og henvender sig til børn mellem 4-6 år, drenge som piger. Her er der lige dele sjov og alvor, og instruktørerne gør sit for at alle børn får en skæg og udbytterig gang træning.

Det er klubbens filosofi at det handler om at have det sjovt,og så sniges der efterhånden mere og mere taekwondo med ind samt små seje tricks.

Med udgangspunkt i, at alsidig bevægelsestræning giver god motorik arbejdes der med grundmotorisk træning, sansestimulerende leg og udvikling samt fysisk aktivitet.

Hvis du vil være med, skal du bare komme forbi, den første gang er det en god ide at komme lidt tid inden, så kan instruktøren lige fortælle kort om hvad der skal ske.

Du skal blot møde op i løstsiddende tøj og bare tæer.

Skulle du have lyst, kan du med tiden købe en taekwondo dragt (Dobog) gennem klubben.

De to første træninger er gratis – herefter kan du blive medlem, hvis du ønsker at fortsætte.

Form og indhold: 

Holdet vil starte op med, at vi hilser på hinanden (på koreansk manér) og ser, hvem der er der den pågældende dag. Herefter laver vi en kort opvarmning, som kan bestå af sanse/boldlege, pudetræning m.m. Derefter vil vi de fleste dage tage noget udstyr/redskaber frem. Træningen afsluttes med, at vi hilser på hinanden igen (på koreansk manér) klapper af den store indsats og hilser på instruktøren.

Holdet vil være præget af en del gentagelser af de forskellige aktiviteter, da det giver børnene mulighed for større udfoldelse samt tryghed ved de forskellige ting.

Vi ser gerne forældrene være aktivt deltagende i træningen.

Træningstider:

Fredag kl. 17:00 - 18:00

Sted:

Hal 4 i den nye Søndersøhal

 

Hvordan bliver jeg medlem og hvad koster det?

Gå ind på siden "Indmeldelse og priser" og læs mere